top470a

470-challenge

LRQA sponsrade det svenska seglingslaget Team Dahlberg/Östling som representerade Sverige under OS i London 2012 i seglingsklassen 470.

Att på en begränsad yta i form av en jolle och under hård fysisk press och stress i tuff konkurrens försöka gemensamt hitta en vinnande väg till målet är en stor utmaning. Att respekt för varandras personligheter, kompetenser och förmåga till resultatorienterad kommunikation i kombination med en vinnarskalle mentalitet, är direkt avgörande egenskaper för att nå ända fram. Det tror jag vi alla kan vara överens om i teorin. Att i harmoni kunna omsätta dessa egenskaper i praktiken för att nå konkreta mål är en uppgift som kräver hårt och systematiskt arbete under många år, något som inte bara låter sig göras.

Så inspireras vi

Förutom att vi på LRQA tycker att ”våra seglingsgrabbar” är underbara personligheter och föredömen för alla som vill uppnå något, så älskar vi även spänningsmomenten i deras sport, segling. Att varje minut, ja kanske rent av varje sekund tvingas ta beslut, som är direkt avgörande för kommande vägval och därmed resultat. Det ställer stora krav på individens förmåga att våga tro på sig själv och sina samarbetspartners. Även om vår vardag inom LRQA är något annorlunda och kanske mer landbaserad generellt, så finns betydande likheter i våra ambitioner och hur vi vill nå dit.

LRQA med en vinnande mentalitet

Vi på LRQA vill vara bäst på att leverera tjänster inom certifiering av ledningssystem, som leder till att våra kunder kan maximera prestationer och minimera risker, att bli bäst helt enkelt. För att lyckas med detta pågår ett kontinuerligt intensivt arbete i att med stor omsorg och passion utveckla våra viktigaste resurser, vår personal. Att ge dem fullt stöd och den uppmuntran vi alla behöver för att bli bäst.Våra interna mål och effektiva samarbeten gör att vi kan bidra till våra kunders ambitioner att nå sina mål på ett kostnadseffektivt sätt.

Albert Kloek

Sälj & Marknadschef Skandinavien